Українка Іванна Сахно підкорює Голівуд: цього року вийдуть 2 фільми за її участі

11.07.2018
Українка  Іванна Сахно підкорює Голівуд: цього року вийдуть 2 фільми за її участі

Іванна Сахно.

У Голлівуді засяяла нова українська зірка, повідомляє на своєму сайті «Голос Америки». Цього року на великому екрані з’явилося аж два голлівудські фільми, де знялася 20-річна Іванна Сахно.
 
Останні три роки ця юна українська акторка активно будує свою кар’єру в США. І досить успішно.
 
Упевнена в собі, молода й амбітна — таких в Америці люблять. Серйозно про талант Іванни заговорили зовсім нещодавно, опісля ролі у фантастичному фільмі «Тихоокеанський рубіж: Повстання». Картина щойно завершила світовий прокат і зібрала майже 300 мільйонів доларів. Українка зіграла там роль кадета Вікторії.
 
Іванна Сахно народилася у Києві в сім’ї «кіношників» — режисера Галини Кувивчак-Сахно та оператора Анатолія Сахна. Має старшого брата Тараса. У дитинстві дівчинка мріяла стати фігуристкою й навіть таксистом, але врешті пішла в актриси. В Україні Іванна стала відомою після появи в першому україномовному сіткомі «Леся’Рома» (2005—2008) та згодом у фільмі «Іван Сила» (2013).
 
У віці 15 років Іванка разом із батьками переїхала в Лос-Анджелес і з 2013 року там живе й працює. У Голлівуді Сахно вперше заявила про себе  — після ролі у малобюджетному фільмі Томаса Данна «Дерево тіл» (2017). У 2017-му вийшла ще одна малобюджетна голлівудська стрічка за участю дівчини — науково-фантастичний фільм жахів «Забрати назад не можна».
 
Засвітитися вдалося.
 
«Що таке бути українською дівчинкою, яка приїхала в Лос-Анджелес? Я спочатку брала всі кастинги, які тільки мені давали», — згадує Іванна.
 
Дівчина каже: опісля ролі у «Тихоокеанському рубежі» її кар’єра стрімко злетіла. Вже були і перші папараці і червоні доріжки. 
 
А на черзі — прем’єра нової стрічки за участю Іванни Сахно. Йдеться про голлівудський блокбастер «Шпигун, який кинув мене» (2018), де її екранною партнеркою є інша колишня киянка Міла Куніс.
 
Фільм вийде на великі екрани 3 серпня. «Такі проекти, вони, звичайно, відкривають двері в інші проекти, і відкривають уже двері на зустрічі з режисерами, з якими ти раніше не міг зустрітися», — каже Іванна.
 
Кар’єра 20-річної Іванни в Голлівуді розвивається стрімко. Сьогодні вона вже не ходить на всі підряд кастинги, а спочатку отримує сценарії, читає їх і вирішує: погоджуватися на роль чи ні.
 
Вона знайома з багатьма зірками Голлівуду і працює з ними на одному знімальному майданчику. 
 
Наразі дівчина продовжує вдосконалювати свою англійську, адже без довершеного володіння нею розраховувати на успіх у Голлівуді не варто.
 
«Мені треба ідеально розмовляти англійською мовою, щоб донести свою думку до людей. Я дуже пишаюся своєю Батьківщиною — Україною, частинка якої — назавжди в мені, і стараюся якомога більше розказувати людям про свою країну, розпо­відати, що від­бувається саме зараз в політиці і що відбувалося раніше, про історію, про звичаї і традиції», — ділиться Іванна.
 
Дівчина як може підтримує свою країну з-за океану. Наприклад, у 2016 році на червоній доріжці Каннського фестивалю вона  з’явилася з табличкою на захист ув’яз­неного в Росії режисера Олега Сенцова...