Власниця книгарні Джорджія Даффі перетворила найгірший день магазинчику на найкращий

10.07.2018
Соцмережі — неабияка сила. У цьому переконалася Джорджія Даффі, власниця книжкового магазинчика Imagined Things iз британського міста Харрогейт.
 
Одного разу, пригнічена малою виручкою в крамниці, вона поскаржилася на своїй сторінці в «Твіттері»: «Сьогодні — найгірший день за всю історію. Ми заробили всього 12,34 фунта... Якщо хтось роздумує про покупку книжки, зараз — саме той час! Листівка, книжка, що завгодно — це має величезне значення для такого маленького бізнесу, як наш», — написала вона, прикрасивши пост сумним смайлом. Тисячі людей перепостили цей крик душі, після чого в магазинчик валом повалили покупці. 
 
Відвідувачів і замовників стало так багато, що Джорджії довелося тимчасово зачинити крамницю, аби викроїти час для сну. «Ми повернемося завтра! Але тепер треба спати... Дивовижний день!» — написала Даффі пізніше в аккаунті.
 
Цікаво, що на підтримку маленького бізнесу британки виступила і відома журналістка і письменниця Еллісон Пірсон. Вона не тільки накупили книжок в крамниці, а й запропонувала провести публічні читання в магазинчику.
 
Ну і хто тепер посміє сказати, що соцмережі — це  даремна трата часу? Навпаки, вкинуте в благодатний ґрунт свого акаунта слово іноді може дати щедрі плоди.