Лілія Подкопаєва похвалилася відпочинком на березі океану в Маямі із нареченим

10.07.2018
Лілія Подкопаєва похвалилася відпочинком на березі океану в Маямі із нареченим

Літо — пора відпочинку. Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва проводить його в США, на березі океану.
 
Америка, а саме Атланта, стала доленосним місцем для 39-річної гімнастки: саме тут вона завоювала три олімпійські нагороди, а також зустріла свого третього майбутнього чоловіка.
 
Познайомились вони на вечірці, куди Лілію запросили  спільні друзі.
 
Ігор Дубинський проживає в Атланті протягом 25 років, тодi як українська спортсменка приїжджає працювати з юними гімнастами. Обранець дівчини вже зробив їй пропозицію руки та серця й подарував обручку з діамантом. Місцем зізнання став, хоч як дивно, спортивний зал. Пара ще не визначилась з місцем проведення весільної церемонії.
 
Майбутні молодята наразі проводять час на морі, поблизу Маямі, займаючись риболовлею на яхті. До речі, це одне з хобі нареченого Лілії.
 
Нагадаємо, гімнастка двічі була заміжньою. Перший чоловік Лілії — Тимофій Нагорний, від цього шлюбу спортсменка має двох дітей (старшого сина Вадима пара всиновила).
 
Про свій другий шлюб iз бізнесменом Віктором Костирком спортсменка розповідати не любила: спочатку потайки одружилася, а згодом так само потайки розлучилась.
 
А от про свого третього обранця Ігоря Дубинського розповідає охоче: «Ми закохалися один в одного з першого погляду. Взагалі дуже багато чого змінилося в моєму світі після зустрічі з Ігорем. Це кохання, це тепло, це комфорт. Коли відчуваєш, що можна нічого не говорити і розуміти один одного з півслова, з півпогляду».