Канадська акторка Нів Кемпбелл всиновила хлопчика

04.07.2018
Канадська акторка Нів Кемпбелл всиновила хлопчика

Нів Кемпбелл.

Канадська акторка Нів Кемпбелл, відома за серіалом «Картковий будинок» і фільмом жаху «Крик», знову стала мамою.
 
Нів у свої 44 роки не стала чекати довгих дев’ять місяців, а пішла шляхом, який протоптали вже чимало голлівудських знаменитостей: другу дитину вона всиновила.
 
Її цивільний чоловік, актор Джей Джей Філд, підтримав Нів у такому рішенні. Пара, як відомо, вже має старшого рідного сина — шестирічного Каспіана. Всиновленому хлопчику немає ще й року. 
 
Поповнення в акторській родині сталося кілька місяців тому, але радісну новину Нів лише тепер повідомила в «Інстаграмі».
 
«Щира радість!.. Досі це було секретом, бо ми з Джей Джеєм хотіли зачекати, доки все не здійсниться офіційно, але п’ять місяців тому ми всиновили прекрасного маленького хлопчика. Його звуть Рейнор, і ми шалено його любимо». Зірка каже, що найбільшу радість від появи маленького братика відчуває їхній син Каспіан.
 
«Він на сьомому небі, щоранку питає: «Можна мені потримати мого малюка? Можна я погодую мого малюка? Можна мені погратися з моїм малюком?» Це найнеймовірніша річ, яка з нами колись траплялася. Ми такі вдячні за це світло, яке прийшло в наше життя, ми щодня думаємо про жінку, яка його народила, і ми вдячні їй за цей неймовірний дарунок», — написала акторка. 
 
Нів, яка входить до списку 50 най­вродливіших людей планети за версією журналу «Піпл», знялася в понад півсотні фільмів і серіалів, узяла участь в озвучуванні кількох мульфільмів.
 
Проте найбільшу популярність їй приніс фільм жахів «Крик»   
 
Нів знялася в усіх чотирьох його частинах.
 
А найближчим часом ми побачимо акторку в новій, не менш адреналіновій стрічці «Хмарочос». Там вона зіграла дружину головного героя Вілла Соєра (Дуейн Джонсон), колишнього агента ФБР, а нині — експерта з оцінки безпеки житлових споруд.
 
Компанія, на яку він працює, надає його родині житло в найвищому хмарочосі світу — «Перлині», яка має аж 240 поверхів. Це «найрозумніша», технологічно досконала та найбезпечніша споруда, яку тільки можна уявити, — так переконують власники багатоповерхівки.
 
Проте через зброй­ний напад у висотці спалахує пожежа. Родина Соєра заблокована на верхніх поверхах і не має змоги вибратися.
 
Вижити самому і врятувати свою родину, а заодно й усе місто — таке чергове завдання голлівудського супергероя Дуейна Джонсона. Світова прем’єра стрічки запланована на 12 липня. Цього ж дня показ фільму розпочнеться в усіх кінотеатрах України.