Актриса Роуз Макгоуен може потрапити за ґрати через наркотики

15.06.2018
Актриса Роуз Макгоуен може потрапити за ґрати через наркотики

Відома актриса Роуз Макгоуен, відома за роллю Пейдж у серіалі «Всі жінки відьми», незабаром постане перед судом.
 
Обвинувачення досить серйозне — придбання і зберігання наркотиків, відповідно й покарання за нього жорстке — актрисі загрожує тюремне ув’язнення терміном десять років.
 
Інцидент стався ще 20 січня 2017 року. Тоді в речах Роуз знайшли кокаїн під час проходження митного контролю в міжнародному аеропорту Вашингтона, повідомляє портал  WWWomen. 
 
Після тієї пригоди зірці вдалося вийти на волю під грошову заставу. Зараз правоохоронці стверджують, що знайшли докази вини Роуз і готові довести це в суді. 
 
Сама 44-річна актриса свою вину заперечує і стверджує, що наркотики їй підкинули в літаку, коли вона відлучилася до вбиральні.
 
Роуз Макгоуен називає замовником цієї провокації скандально відомого продюсера Харві Вайнштейна.
 
Останнього чи не пів-Голлівуду звинувачує у сексуальних домаганнях, і Роуз була однією з перших, хто відверто розповів про це. І не тільки розповів — актриса написала книжку і організувала цілу кампанію з захисту прав жінок. 
 
Нагадаємо, попри те, що за плечима Роуз Макгоуен — півсотні робіт у кіно, справжню популярність їй приніс серіал «Всі жінки відьми» (оригінальна назва «Зачаровані»). Цей мега-популярний телефільм з успіхом ішов у півсотні країн світу.
 
Зараз є плани перезняти історію трьох сестер-чародійок, яка відбуватиметься в наші дні. Про такі наміри на початку року оголосила телекомпанія CW.
 
Проте в ролях відьом акторок старого складу — Алісу Мілано, Шеннен Доерті, Холлі Марі Комбс і Роуз Макгоуен — уже не побачимо. Адже за віком всі вони вже далеко не дівчатка…