Затятий грабіжник із Росії «засвітився» з ножем на Луганщині

22.05.2018
Кримінальний талант проявив уночі у Міловському районі, що на Луганщині, такий собі «Махмуд», який лишень місяць тому звільнився з місця позбавлення волі у Росії.
 
А як опинився на території України — правоохоронці ще мають з’ясувати. Цей тип примудрився за ніч «бомбонути» п’ять будинків, де забирав гроші та мобільні телефони. 
 
І, вочевидь, рахунок «відвідин» був би ще більшим, якби одному з потерпілих не вдалося побачити зловмисника. Чоловік зателефонував до райцентру в поліцію та детально описав прикмети невідомого, який потрапив до нього в будинок, поцупив майно та втік. 
 
Поліцейські швидко почали відпрацьовувати територію — і їхнi зусилля не виявилися марними: у районі тупика Елеваторський співробітники поліції побачили чоловіка, який підпадав під опис зловмисника (це підтвердив і потерпілий, адже був разом із нарядом поліції).
 
Правопорушник, помітивши правоохоронців, забіг на територію непрацюючого фермерського господарства та несподівано дістав із кишені мисливський ніж.
 
Офіцер поліції, попередивши чоловіка про застосування вогнепальної зброї, зробив постріл угору — проте зловмисник не відреагував на попередження.
 
Коли він почав рухатися з ножем у бік поліцейських, то правоохоронцю довелось вистрелити в утікача. 
 
Поліцейські надали пораненому першу медичну допомогу та викликали «швидку». Наразі проводяться першочергові слідчі дії та встановлюються всі обставини події.
 
Зловмиснику-гастролеру надовго запам’ятаються «гостини» в Україні — адже йому світять роки нового терміну ув’язнення.