Телеведуча та акторка Лілія Ребрик вдруге стала мамою

04.05.2018
Телеведуча та акторка Лілія Ребрик вдруге стала мамою

Лілія Ребрик.

Що не кажи, а там, де є справжнє кохання, неодмінно з’являються діти.
 
От і відома телеведуча та акторка Лілія Ребрик та її чоловік, хореограф Андрій Дикий вирішили, що їхній 5-річній доньці Діані неодмінно потрібна сестричка. І днями її мрія збулася.
 
«Діанка дуже хотіла сестричку. Саме вона запропонувала ім’я для малятка — Поліна. Нам воно теж дуже сподобалося, так що вирішили: буде Дика Поліна Андріївна», — поділилася новиною Лілія в мережі Instagram.
 
Малеча з’явилася на світ в одному з пологових будинків Києва. Хоча малечею її назвати важко — дівчинка виявилася зростом 55 см та вагою 4100.
 
Зараз вона з мамою уже вдома, і Діана потрошку освоює нову роль і няні, і сестрички.
 
Сама ж Лілія Ребрик, схоже, довго засиджуватися в декреті не збирається — уже в травні телеведуча планує повернутися в прямі ефіри.
 
Та й до останнього вона з’являлася на екрані як ведуча програми «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна». До цього вона кілька років була незмінною ведучою шоу «Танцюють всі» на СТБ.
 
Та й з Андрієм Диким її звели танці та телебачення — у 2011-му вони були парою в шоу «Танці з зірками»  і так, танцюючи, дійшли до фіналу, поступившись лише Стасу Шурінзу та Олені Пуль.
 
Утім, головний приз виграли таки вони — у тому ж таки 2011-му Лілія та Андрій одружилися. І, як бачимо, щасливо.