Американський часопис «Піпл» оприлюднив свій щорічний список найкрасивіших людей

27.04.2018
Американський часопис «Піпл» оприлюднив свій щорічний список найкрасивіших людей

Пінк завжди на висоті.

Популярний американський тижневик «Піпл» («Люди») 1990 року, аби привабити ще більше читачів, вперше випустив спеціальний номер з фото та короткими описами «25 найкрасивіших людей світу».
 
 
На обкладинку тоді винесли фото вродливої та популярної акторки Мішель Пфайффер.
 
 
Ідея з «красивим» номером виявилась напрочуд успішною, тому «Піпл» щороку наприкінці квітня чи на початку травня почав видавати такі номери.
 
 
Серед красунчиків були як жінки, так і чоловіки: актори, співаки, телеведучі, спортсмени і навіть політики чи короновані особи.
 
 
Так, кілька років до списку «найкрасивіших» входили принцеса Діана та Джон Кеннеді-молодший, якому пророчили посаду президента США.
 
Щоб якось виправдати слово «світ» у назві рейтингу, до списку щороку вносили то бразильську модель, то французьку акторку, але решта «найкрасивіших» походила винятково зі США. 
 
Цьогорічний номер з «обраними» датується 30 квітня (у Великій Британії та США журнали надходять у продаж раніше вказаної на обкладинці дати) і значно відрізняється від попередніх. У ньому представлені тільки жінки.
 
Та, мабуть, найбільшою несподіванкою є те, що обкладинку прикрашає фото не акторки чи моделі, а співачки Пінк (артистичний псевдонім 38-річної Аліші Бет Мур), і не самої, як традиційно було в попередні роки, а разом з її двома дітьми: шестирічною донькою Уїллоу та півторарічним сином Джеймсоном. 
 
Пінк знають у США як сильну жінку, яка співає. Невисока на зріст співачка (163 сантиметри) перетворює свої концерти на справжнє акробатичне шоу. Вона демонструє у повітрі такі неймовірні трюки, яким позаздрили б значно молодші акробатки.
 
Свої «циркові» співочі номери вона презентувала навіть будучи вже вагітною другою дитиною і на очах старшої доньки.
 
Та й у присвяченій їй статті у «номері красивих» часопису «Піпл» співачка розповідає не про косметику чи таємниці догляду за шкірою, а про те, як вона разом зі своїм чоловіком, професійним спортсменом-мотогонщиком Кері Хартом, виховує своїх дітей вольо­вими та сильними.