«Найсексуальніший злочинець» кинув родину і стрімко робить кар’єру

06.04.2018
«Найсексуальніший злочинець» кинув родину і стрімко робить кар’єру

Джеремі Мікс, якого назвали «найсексуальнішим злочинцем світу», після звільнення з в’язниці, стрімко увірвався у світ модельного бізнесу.
 
Нагадаємо, що у 2002 році гангстер із Каліфорнії потрапив за ґрати на два роки за звинуваченнями в крадіжці та незаконній торгівлі зброєю.
 
Але коли поліція розмістила інформацію про затримання разом з фото Джеремі на своїй сторінці у «Фейсбуці», результат виявився несподіваним: за добу фото зібрало 35 тисяч «лайків» та 11 тисяч коментарів.
 
Така слава не пройшла повз увагу модельних агенцій, які після звільнення завалили його пропозиціями. 
 
Однією з перших стала модельна агенція Models із Лос-Анджелеса, яка працює з брендами  Versace та Armani.
 
Перший контракт Мікса, підписаний у червні 2014 року, передбачав гонорар у 30 тисяч доларів на місяць.
 
А днями вийшов рекламний ролик, де Джеремі разом із відомою моделлю, екс-нареченою Леонардо Ді Капріо, а нині ще й співвласницею бренду модних окулярів Carolina Lemke, Бар Рафаелі розважаються у пограбованому будинку, а тоді тікають із награбованим від поліції. 
 
Гроші і слава вплинули і на особисте життя стильного мачо. Вони виявилися сильнішими за кохання до дружини Меліси, яка вірно чекала його два роки із в’язниці, та трьох їхніх дітей, яким не знайшлося місця у новому житті Мікса.
 
Тим більше що на звабливого красеня поклала око донька сера Філіпа Гріна, власника британських торгових мереж Topshop, Miss Selfridge, Burton, Evans та Dorothy Perkins, чиї статки експерти оцінюють у 5,4 млрд. доларів, 27-річна Хлоя Грін.
 
Що більше привабило Джеремі, молодість дівчини чи її посаг, не відомо, але подейкують, що справа іде до весілля.
 
Тим більше що Хлоя оголосила, що  вони з коханим чекають на дитину.
 
А ви кажете, не родись вродливим. Іноді казка трапляється і в житті потенційних принців.