Періс Хілтон візьме участь у відкритті «Гранд Готелю» у Львові

28.03.2018
Періс Хілтон візьме участь у відкритті «Гранд Готелю» у Львові

Світ тісний, а земля кругла, каже народна приказка.
 
 
І цей закон всесвітнього тяжіння свого часу притягнув одне до одного всесвітньо відому світську левицю та модель, спадкоємицю готельної імперії Hilton Hotels & Resorts Періс Хілтон та популярного актора, зірку серіалу «Соціопат» Кріса Зілку.
 
 
А після того, як у січні Кріс  освідчився Періс, і вона погодилася стати його дружиною, почали відкриватися й інші цікаві моменти його біографії.
 
 
По-перше, з’ясувалося, що насправді нареченого звати Крістофер Майкл Сеттлмайр, а Зілка — це дівоче прізвище його мами, яка має українське коріння.
 
А дідусь Кріса був родом із Києва, і саме він дав поштовх онуку до занять мистецтвом.
 
А такий збіг обставин дав привід власнику «Гранд Готелю» у Львові, бізнесмену Григорію Козловському, запросити Періс Хілтон та її нареченого стати почесними гостями відкриття нового готелю після реконструкції, запланованого на 31 березня. І — отримати згоду.
 
Щоправда, Козловський зізнався, що пара прилетить на два дні раніше, щоб іще побувати в Києві, у місцях, пов’язаних із дитинством дідуся Кріса.
 
І що вони спеціально відтягували відкриття готелю, хоча всі роботи в ньому були завершені ще місяць тому.
 
Суму гонорару зіркових гостей власник «Гранд Готелю» не розголошує, хоча і зазначив, що в його готелі Періс Хілтон матиме право безкоштовного проживання до кінця життя.
 
З одного боку, така пропозиція може бути привабливою. Бо, попри статус єдиної спадкоємиці готельної імперії Hilton Hotels & Resorts, власник фірми, її дідусь Баррон Хілтон, у 2007 році написав заповіт, за яким 97% своїх прибутків відписав на благодійність, так що Періс не так багато й перепаде.
 
З іншого — якщо лише на заручини Кріс подарував їй перстень із діамантом вартістю в 2 мільйони доларів, то й на інші забаганки майбутньої дружини йому має вистачити.
 
До речі, в Україні Періс Хілтон гостюватиме не вперше. У 2013-му вона прилітала на запрошення нардепа Олександра Онищенка для участі в журі конкурсу «Міс Україна».
 
А в 2016 році вона виступала на відкритті одного з нічних клубів. Та й раніше голлівудську білявку не раз бачили на наших теренах. А тепер — тим більше.