Джіджі Хадід та Зейн Малік вирішили розійтися

16.03.2018
Джіджі Хадід та Зейн Малік вирішили розійтися

Зейн Малік та Джіджі Хадід.

Люди, особливо закохані, часто не думають про майбутнє, сподіваючись, що щастя ніколи не закінчиться.
 
А тому, щойно потрапляють в обійми ейфорії, намагаються зробити тату, щоб зупинити мить.
 
Саме так і зробив свого часу співак Зейн Малік, вибивши на грудях очі своєї коханої, супермоделі Джіджі Хадід, з якою почав зустрічатися восени 2015 року.
 
Але, як каже Еклезіаст, усе минає. І після трьох із половиною років Зейн та Джіджі вирішили розійтися.
 
Як розповідають друзі, закохані не змогли знайти компроміс між кар’єрою і особистим життям, а через божевільні робочі графіки у них просто не лишалося часу на стосунки. 
 
Попри розрив, Джіджі та Зейн лишилися друзями. Обоє вирішили подякувати одне одному за проведений разом час і чудові моменти, і не лише особисто, а й у соцмережах.
 
«Я довіку буду вдячна за любов, час і життєві уроки, які розділили ми із Зейном. Я бажаю йому лише найкрашого і продовжу підтримувати його як друга, до якого відчуваю глибоку повагу і любов. Що стосується майбутнього, буде так, як судилося», — написала 22-річна модель у Twitter.
 
Проте лишається питання: а що ж робити з татуюванням? Тим більше, що це вже не вперше: свого часу Зейн набив на руці портрет своєї попередньої пасії, співачки Перрі Едвардс.
 
Якщо так піде далі, Малік може перетворитися на живий музей покинутих коханок. Тож варто не поспішати з наступними освідченнями в коханні за допомогою тату. Якимись надто фатальними вони виявляються.