Зірку серіалів «Династія» та «Район Мелроуз» заарештували за домашнє насилля

28.02.2018
Зірку серіалів «Династія» та «Район Мелроуз» заарештували за домашнє насилля

Гізер Локлір.

Ми звикли, що жертвами домашнього насилля частіше за все стають жінки. Яким же було здивування поліцейських округу Вентура, які, прибувши на виклик, застали в будинку побитого чоловіка й агресивно збуджену жінку.
 
Ще більшим був шок, коли вони впізнали власницю будинку — нею виявилася 56-річна Гізер Локлір, шестиразова номінантка на премію «Золотий глобус» і зірка популярних у 80—90-х серіалів «Династія» та «Район Мелроуз».
 
Ті, хто пам’ятає Аманду Вудворд із «Району Мелроуз», тиху мініатюрну блондинку, можуть уявити собі відчуття поліцейських, які стали свідками цієї картини. 
 
Усі спроби копів заспокоїти актрису виявилися марними. Більше того, Локлір і на них накинулася з кулаками, тож правоохоронцям не лишилося нічого іншого, як заламати їй руки і доправити до лікарні, аби медики оцінили психічний стан зірки. Пізніше Гізер забрали до в’язниці і випустили під заставу в розмірі 20 тисяч доларів. А за два тижні зірка постане перед судом, який і вирішить її долю.
 
Проблеми з законом у Гізер Локлір виникають не вперше. У вересні 2008 року її заарештували за те, що вона сіла за кермо в неадекватному стані. Пізніше з’ясувалося, що причиною стали пігулки, які актриса почала регулярно вживати для лікування від депресії. Тоді ж у неї був нервовий зрив, який ледь не призвів до самогубства.
 
Вдруге на межі життя і смерті актриса опинилася у 2012-му, коли її знайшли непритомною після того, як вона випила ліки, а після цього напилася. Також останнім часом у пресі регулярно з’являється інформація, що Гізер Локлір лікується від алкогольної та наркотичної залежності.
 
Схоже, що цього разу треба братися за себе серйозно. Хоча б для того, щоб її донька Ава, якій виповнився 21 рік, не червоніла за маму, або заради своїх фанів, які досі люблять маленьку беззахисну Аманду Вудворд.