Дизайнерка Вікторія Бекхем вирішила стати ще й кондитером

23.02.2018
Дизайнерка Вікторія Бекхем вирішила стати ще й кондитером

Вікторія Бекхем.

Талановиті люди вміють здивувати. От і шанувальники таланту співачки (в минулому) і відомого британського дизайнера, а ще — дружини легендарного футболіста і мами чотирьох дітей Вікторії Бекхем були приємно вражені, побачивши на День святого Валентина в її Instagram фото стильної дизайнерської упаковки для двох цукерок у вигляді сердечок у золотистій обгортці.
 
Як з’ясувалося, Вікторія Бекхем і бельгійський шоколатьє П’єр Марколіні створили спільну колекцію шоколадних цукерок Pierre Marcolini X Victoria Beckham, про що Вікі і поспішила повідомити всіх.
 
Поки що деталі співпраці ні Вікторія, ні П’єр не повідомляють. Швидше за все, Вікі взялася за розробку саме дизайну упаковки, а смак десерту — це вже фантазія кондитера.
 
Бо всі давно знають, що Бекхем є прихильницею здорового способу харчування, в її раціоні немає місця рафінованому цукру і навіть своїм дітям вона готує гарбузове насіння з органічним соєвим соусом.
 
Та й моделей, які співпрацюють із її брендом, не надто заохочує до солодощів — Вікі не раз звинувачували у пропаганді анорексії.
 
Тож усі завмерли в очікування презентації десерту, щоб оцінити його смак і калорійність.
 
До речі, Вікторія Бекхем — не перша дизайнерка, яка взялася пропагувати смаколики. Не так давно свою першу солодку колекцію представила публіці дизайнерка Віра Вонг, створивши торти і тістечка макаруні спільно з французькою кондитерською Laduree.
 
Якщо так піде далі, світ моди чекатиме справжня революція, коли із солодощів буде знято негласне табу. Зрештою, життя надто коротке, щоб витрачати його на різні обмеження.