Таблоїди стверджують, що 45-річна Кемерон Діаз чекає на первістка

16.02.2018
Таблоїди стверджують, що 45-річна Кемерон Діаз чекає на первістка

Кемерон Діаз.

Голлівудську зірку Кемерон Діаз довгий час вважали переконаною прихильницею руху чайлдфрі — жінок, які добровільно відмовлялися від дітей.
 
«Мати дітей — це велика праця. І відповідальність, до якої я не готова. Мені так простіше. Дитина — це робота цілий день, без вихідних протягом 18 років. Хочете чесно? Нам більше не потрібні діти. На цій планеті і так багато людей. Але я ніколи не кажу «ніколи», — стверджувала актриса, коли під час численних ток-шоу ведучі зачіпали болюче місце.
 
Утім, як з’ясувалося, і Кемерон, і її 38-річний чоловік, музикант рок-гурту Good Charlotte Бенджі Медден давно були не проти, щоб їхній дім сповнився дитячим сміхом.
 
Але на заваді стояло здоров’я Діаз, яка ніяк не могла завагітніти.
 
Ходили навіть чутки, що пара збирається вдатися до послуг сурогатної матері чи всиновити дитину.
 
А нещодавно у пресу просочилася інформація, що зірка спромоглася на майже неможливе і в 45 років таки уперше завагітніла.
 
За словами інсайдера, який «злив» таблоїдам секретну інформацію, актриса довго лікувалася і зрештою одна зі спроб екстракорпорального запліднення («дитина з пробірки») дала результат.
 
До речі, відомо, що іще у 2015 році, незабаром після весілля, Кемерон взяла паузу в акторській кар’єрі і разом із чоловіком вклала близько десяти мільйонів доларів у ремонт свого будинку в Беверлі-Гіллз.
 
Сама ж актриса поки що цих чуток не коментує. Хоча й останнім часом практично не з’являється на публіці. Боїться наврочити?