Ніколас Кейдж опинився на межі банкрутства

14.02.2018
Ніколас Кейдж опинився на межі банкрутства

Ніколас Кейдж.

Кажуть, що лише жінки не здатні контролювати себе під час екскурсій магазинами і можуть за раз спустити з рахунків суми з енною кількістю нулів.
 
Але і серед зірок-чоловіків трапляються ще ті марнотратники.
 
Яскравий приклад — культовий кіноактор, зірка фільму «Скарби нації» Нiколас Кейдж.
 
За повідомленням західних таблоїдів, із його колишніх 150-мільйонних статків нині на рахунках лишилося заледве 25 мільйонів.
 
А все — через пристрасть до оригінальних покупок. Зокрема, свого часу він придбав за 3,45 мільйона доларів будинок iз привидами в Новому Орлеані (а крім нього, в актора є іще 14 маєтків у різних штатах США).
 
Також у колекції Кейджа є автомобіль Lamborghini 1971 року випуску, який колись належав іранському шахові, засушені голови африканських пігмеїв та інші неординарні штуки.
 
Щоправда, з деякими покупками акторові явно не пощастило. Дізнавшись, що в Леонардо Ді Капріо є скелет тиранозавра, Кейдж на чорному ринку за кругленьку суму придбав череп динозавра.
 
Але той виявився краденим, і артефакт довелося повернути монгольському уряду.
 
Ще сумнішою була доля колекції коміксів про Супермена, придбаної за 1,6 мільйона доларів — її просто вкрали.
 
Не склалося і з міні-зоопарком, який Кейдж упродовж багатьох років намагався тримати у себе вдома — екзотичні кобри, акула, крокодил та восьминіг у неволі просто не вижили.
 
Тепер 54-річний актор хапається за будь-яку роботу, щоб покрити борги. Добре, що пропозицій вистачає. Але все ж таки, може, варто бути обачнішим із грошима, доки вони ще є?