Соратники Олега Ляшка підтримали молодих спортсменів Харкова

27.12.2017
Соратники Олега Ляшка підтримали молодих спортсменів Харкова

Депутат фракції Олега Ляшка Денис Силантьєв поділився історією власного спортивного успіху з юними харківськими спортсменами.

Днями в Харкові відбувся чемпіонат міста з плавання серед дитячих спортивних клубів.
 
Привітати учасників змагань завітали народний депутат України від Радикальної партії, відомий плавець Денис Силантьєв та керівник секретаріату фракції РПЛ Олексій Кочармін.
 
Політики вручили призи всім учасникам чемпіонату, а Денис Силантьєв поділився досвідом власного спортивного успіху та передав настанови від лідера партії — Олега Ляшка.
 
«Коли ми не жаліємо себе і можемо терпіти труднощі, що супроводжують успіх, — ми можемо його досягти. Сьогодні наше завдання — відкривати якомога більше сучасних спортивних комплексів, адже спорт — запорука здорової та розвинутої нації. Радикальна партія послідовно добивається збільшення державної підтримки спорту в Україні. Ми звільнили об’єкти спортивної інфраструктури від сплати земельного податку та податку на нерухомість. Зараз ми боремося за те, щоб було прийнято законопроект, який спрощує процедуру фінансування закладів спортивної інфраструктури», — зазначив народний депутат.
 
Також політики провели лекцію для майбутніх військових юристів у Національній юридичній академії ім. Ярослава Мудрого.
 
Не залишилися без уваги і юні футболісти ДЮСШ «Восток». Денис Силантьєв та представники міської влади привітали спортсменів із закінченням футбольного сезону та нагородили грамотами і цінними подарунками.
 
Окрім того, радикали привітали з новорічними та різдвяними святами дітей школи-інтернату №14 та передали їм солодощі і слова підтримки від Олега Ляшка.