Голлівудські зірки стали на захист школяра, який потерпав від знущань однолітків

13.12.2017
Голлівудські зірки стали на захист школяра, який потерпав від знущань однолітків

Селена Гомес.

Навряд чи підозрювали хулігани, які цьку­вали свого однокласника Кітона Джонса зі штату Теннессі за його великий ніс, що прийде час, і вони заздритимуть хлопцю білою і чорною заздрістю.
 
Бо завдяки їм хлопець став зіркою соцмереж і познайомився з багатьма своїми кумирами.
 
А почалося все з того, що хлопець укотре подзвонив мамі і попросив її забрати зі школи, щоб не йти на обід, а в першу чергу — щоб уникнути чергової порції цькувань.
 
Мама не стрималася і записала на телефон емоційну промову сина, який зі сльозами на очах намагався зрозуміти, чому світ такий жорстокий?
 
«Чому ви отримуєте задоволення від того, що намагаєтеся бути злими із невинними людьми? Це ненормально! Вони глузують з мого носа, називають мене бридким. Вони говорять, що в мене немає друзів. Вони вивертають на мене молоко, жбурляють їжу на мій одяг. Чому?» — емоційно запитував своїх кривдників хлопець.
 
Після того, як мама виклала запис у мережу, він раптом отримав шалену популярність. За кілька днів число переглядів перетнуло межу 20 мільйонів, і Кітон почав отримувати листи підтримки з усього світу.
 
В тому числі і від відомих особистостей. На захист хлопця стали Кеті Перрі, Снуп Дог, Джастін Бібер, Енріке Ігле­сіас, Кріс Еванс, Марк Руффало, Демі Ловато, Селена Гомес та інші.
 
І не лише на словах — гравець місцевої команди з американського футболу Джарет Гарантано зустрівся зі школярем і виставив в соц­мережі фото зі словами «Тепер у мене є молодший брат, якого я завжди хотів мати», кантрі-співачка Келсі Баллеріні пообіцяла Кітону заїхати в їхню школу і подивитися, як його кривдники проситимуть у нього вибачення, а зірки фільму «Месники: війна нескінченності» Еванс та Руффало запросили хлопця на прем’єру фільму.
 
У мережі стартував флешмоб на підтримку школяра. Крім моральної підтримки, американці взялися ще й збирати кошти, щоб він міг продовжити навчання у коледжі.
 
А колишні кривдники Кітона тепер лікті кусають, дивлячись на його популярність. Знали б вони раніше, з ким доведеться мати справу!