Принц Гаррі офіційно освідчився американській акторці Меган Маркл

29.11.2017
Принц Гаррі офіційно освідчився американській акторці Меган Маркл

Меган Маркл.

Після розкішного весілля британського принца Вільяма з Кейт Мідлтон та появи двох спадкоємців (а скоро вже — і третього) британці не випускають із поля зору його молодшого брата Гаррі.
 
 
Особливо після того, як його почали часто помічати в компанії американської акторки Меган Маркл, навіть на офіційних прийомах, а надто після того, як у пресу просочилася інформація, що принц Гаррі відніс до королівського ювеліра прикраси своєї мами, принцеси Діани, і замовив обручку. 
 
 
Ходили, правда, чутки, що королева Єлизавета була проти такого союзу і вважала Меган не гідною його онука. Ще б пак: акторка, наполовину афроамериканка, ще й розлучена.
 
 
Але кохання таки взяло гору: після того, як принц Гаррі заявив, що готовий відмовитися від свого титулу, щоб бути разом із Меган, королівська сім’я, схоже, здалася.
 
 
Тим більше що доскіпливі журналісти пройшлися по генеалогічному дереву і виявили, що Гаррі і Меган — брат і сестра у 15-му поколінні.
 
 
Кінець усім чуткам поклала і заява Букінгемського палацу, і зізнання самого Гаррі та Меган, які оголосили про свої заручини.
 
 
За словами новоспеченої нареченої, вони просто смажили курку, коли Гаррі став на коліно і простягнув їй обручку.
 
«Це було так солодко, романтично», — зізналася Меган.
 
Як повідомили королівські джерела, весілля планується на весну наступного року. Після весілля закохані мешкатимуть у коте­джі Ноттінгем у Кенсінгтонському палаці.
 
«Принц Гаррі вже повідомив про це Її Величність Королеву та інших близьких членів сім’ї. Принц Гаррі також отримав дозвіл і благословення батьків міс Маркл», — сказано в офіційній заяві. 
 
33-річний принц Гаррі та 36-річна Меган разом уже більше року і вважають, що цього часу було достатньо для того, щоб пізнати одне одного і зрозуміти, що це — доля.
 
Можливо, й так: останнім часом принц Гаррі, який раніше не раз псував собі імідж пристрастю до алкоголю та вечірок, споважнів і почав займатися благодійністю, а Меган заговорила про завершення акторської кар’єри. Кохання творить дива.