Єгиптянка подала на розлучення, бо чоловік загарбав усю домашню роботу

22.11.2017
Як часто доводиться чути нарікання жінок на те, що чоловік до одруження ледь не на руках носив, а після — і за холодну воду братися не хоче.
 
А от 28-річна єгиптянка Самар подала на розлучення через два тижні після весілля через те, що її чоловік... перебрав на себе усі хатні обов’язки.
 
«Він не дозволяє мені нічого робити, сам готує, прибирає, виконує всю домашню роботу. Він навіть найняв людей, щоб ті керували його бізнесом, доки він хазяйнує», — поскаржилася жінка.
 
Цікаво, що до весілля пара зустрічалася більше двох років і Самар за цей час не розгледіла за благовірним такої схильності.
 
Більше того, його мама ствер­джує, що вдома він цим геть не переймався. Можливо, просто в його підсвідомості жила така установка, яка запустилася після весілля, але будь-які спроби досягти порозуміння мирним шляхом зазнають краху.
 
У соцмережах, куди Самар вихлюпнула своє горе, її ситуація викликала бурхливу реакцію, причому неоднозначну. Частина користувачів стала на її бік, інша відверто не розуміла, що її не влаштовує.
 
А одна з жінок попросила такого чоловіка напрокат, бо в хаті давно не прибрано. Мовляв, це не чоловік, а мрія. А ваша Галя — балувана.