Шакіра скасувала свій європейський тур через крововилив у зв’язці

17.11.2017
Шакіра скасувала свій європейський тур через крововилив у зв’язці

Передбачливі зірки воліють вберегтися від будь-яких неприємностей, особливо, якщо це стосується їхніх «знарядь праці».
 
 
Так, російська співачка Поліна Гагаріна свого часу застрахувала свій голос на мільйон доларів, а наша Наталка Могилевська — ноги на півмільйона.
 
 
На мільйон доларів застраховані і ноги співачки Ріанни, сідниці Дженніфер Лопес — на $27 мільйонів, а Мерайя Керрі — і голос, і ноги оцінила на суму 70 мільйонів доларів. 
 
А от колумбійська співачка Шакіра виявилася не такою передбачливою і тепер через проблеми з голосом змушена скасовувати концертний тур містами Європи, запланований на листопад.
 
Як повідомила сама зірка в Instagram, це сталося іще в жовтні, коли під час однієї з репетицій у неї раптово дивно захрип голос.
 
Лікарі діагностували крововилив у правій голосовій зв’язці та заборонили деякий час співати, щоби відновитися до першого концерту.
 
Однак це не допомогло, тож тепер Шакіра змушена брати паузу до кінця року.
 
Зірка до останнього сподівалася, що все минеться, тож не поспішала скасовувати всі виступи.
 
Спочатку про перенесення виступу повідомили організатори концерту у Кельні, який мав відбутися 8-го листопада, згодом були скасовані виступи в Парижі, Антверпені та Амстердамі, і лише потім співачка «капітулювала» остаточно.
 
Тепер Шакіра перепросила своїх фанів, які «подекуди зробили неможливе, щоби дістати квитки на концерти в різних країнах Європи».
 
Їй прикро і за свою команду, яка працювала вдень та вночі, та за синів, котрі «страшенно хотіли побачити мамин виступ». Утім вона сподівається, що голос відновиться і зустрічі в наступному році таки відбудуться.
 
Але цей випадок — підстава і собі замислитися над тим, щоб застрахувати голос. Від прикрощів це не врятує, але хоч матеріальну компенсацію можна буде отримати.