Екс-наречена Ді Капріо Бар Рафаелі народила другу дитину

24.10.2017
Екс-наречена Ді Капріо Бар Рафаелі народила другу дитину

Бар Рафаелі.

«Подружка Леонардо Ді Капріо» — це в Голлівуді майже як «подружка Джеймса Бонда»: в кожній серії нова, але статус лишається на все життя.
 
 
Не оминула ця доля і відому ізраїльську супермодель  Бар Рафаелі, яка свого часу три роки зустрічалася з красунчиком Лео і навіть була заручена з Ді Капріо. 
 
 
Проте це «діла давно минулих днів». У 2012 році Бар познайомилася з директором компанії Neto ME Holdings Ltd Аді Езрою, і в 2015-му пара відгуляла романтичне весілля в долині гори Кармель в Ізраїлі.
 
 
А вже влітку 2016-го Бар та Аді тішилися новонародженою донечкою Лів.
 
І, схоже, бути мамою Рафаелі сподобалося. Бо днями прес-секретар медичного центру Тель-Авіва повідомив, що у родині Езри з’явилася ще одна донечка.
 
Новонароджену вирішили назвати Ель. Мама та донька почуваються добре, тож уже вчора вони поїхали знайомити з крихіткою інших членів родини.
 
А тим часом Леонардо Ді Капріо продовжує змінювати подружок, як рукавички. Днями його помітили в Нью-Йорку в компанії моделі Аліни Байкової.
 
Папараці одразу ж вирахували, що дівчина родом із Кривого Рогу, а нині робить успішну модельну кар’єру в Китаї, Франції, США та інших країнах.
 
І хоча про романтичні стосунки між Лео та Аліною говорити рано, все може бути. Принаймні вона абсолютно вписується в образ «подружки Лео»: білявка, тонка, довгонога, ще й модель. Скільки таких було біля найзатятішого холостяка Голлівуду!..