Український гурт Light Balance посів третє місце в американському шоу талантів

26.09.2017
Коли у 2013 році танцювальний гурт із Дніпра Light Balance потрапив до фіналу шоу «Україна має талант», мало хто знав, які вершини чекають креативних його учасників попереду.
 
Але хлопці, яких зібрали Денис Балдін та Микита Сухенко, вирішили не зупинятися на досягнутому і після українського тріумфу подали заявки на аналогічні шоу в Британії та Німеччині.
 
А після цього замахнулися і на американське шоу America’s Got Talent.
 
І тут на Light Balance чекав справжній сюрприз. Уже під час першого виступу судді не стрималися і натиснули «золоту кнопку», яка означала автоматичне потрапляння гурту до півфіналу.
 
А у фіналі їхнє ексклюзивне неонове шоу з роботами, які танцювали, розпадалися на частинки, розмножувалися і зникали, так сподобалося глядачам і суддям (а в журі шоу були зіркові Гайді Клум, Мел Бі, Саймон Коувел і Гові Мандел), що вони не змогли всидіти на місці і стоячи вітали українців.
 
У загальному підсумку гурт посів третє місце і отримав запрошення показати свій номер у знаменитому шоу в Лас-Вегасі за участю світових зірок.
 
Від America’s Got Talent взяти в ньому участь запросили лише чотирьох учасників, і серед них — Light Balance.
 
Разом із ними на одній сцені виступатимуть відомий танцівник Дерек Гаф, співачка Дженніфер Лопес та інші зірки світового рівня.
 
Самим хлопцям тепер теж не доведеться сидіти склавши руки. Після світового тріумфу їхній гастрольний графік уже розписаний до кінця року.
 
І це — лише початок, бо такого шоу навіть Америка, яку важко здивувати спецефектами, досі не бачила.
 
Як тепер жартують хлопці, аби лише костюми витримали. Бо після виступів їх часто доводиться перепаювати — дроти не ви­тримують.