Співачці Селені Гомес пересадили нирку найкращої подруги

19.09.2017
Співачці Селені Гомес пересадили нирку найкращої подруги

Селена Гомес.

Коли влітку відома американська співачка Селена Гомес повідомила, що хворіє на системний червоний вовчак і на деякий час перериває виступи, ніхто із її шанувальників і подумати не міг, що все настільки серйозно.
 
 
Насправді ж кумир підлітків опинилася на межі смерті — через підступну хворобу, природи якої ще до кінця не вивчено, у Селени відмовили нирки.
 
 
Врятувати співачку могла лише негайна трансплантація донорського органу.
 
 
Селену негайно внесли до списку пацієнтів, котрі чекають на донорську нирку, однак справа могла затягтися на довгий час.
 
 
І тоді її подруга, актриса Франсія Раїса запропонувала віддати власну нирку. 
 
Операція пройшла ще влітку, однак лише зараз Селена Гомес повідомила про це, розмістивши в Instagram фото, де вона та Франсія лежать на лікарняних ліжках, тримаючись за руки.
 
 
«Хочу публічно подякувати моїй сім’ї та неймовірній команді лікарів за все, що вони зробили для мене до і після операції. І, нарешті, не існує слів, щоб описати, як я вдячна моїй прекрасній подрузі Франсії Раїсі. Вона зробила мені найголовніший подарунок і жертву, віддавши мені свою нирку. Я неймовірно вдячна. Я так сильно тебе люблю», — підписала фото співачка.
 
Як повідомляє преса, обидві подруги вже відновилися після операції і готуються потішити своїх шанувальників новими проектами.
 
Хоча Селена і зізнається, що вовчак досі завдає їй багато клопоту, але прогрес у лікуванні недуги є і вона сподівається перемогти хворобу. Тим більше, що поряд друзі, які заради тебе готові на все.