Екс-дружина Тома Круза чотири роки ховала від публіки нового коханого

12.09.2017
Екс-дружина Тома Круза чотири роки ховала від публіки нового коханого

Кеті Холмс.

Які лише умови не висувають «колишні» чоловіки та дружини при розірванні шлюбу, аби лише насолити своїм благовірним!
 
Том Круз, наприклад, під час розлучення з актрисою Кеті Холмс заборонив їй будь-які критичні коментарі щодо нього самого та саєнтології, а також протягом п’яти років з’являтися на людях з іншим чоловіком.
 
«Їй дозволено зустрічатися, але вона не може робити це публічно. І вона не повинна дозволяти іншому чоловіку наближатися до своєї дочки Сурі», — пишуть американські таблоїди з посиланням на друзів Кеті.
 
Ціна питання була досить високою — за інформацією Radar Online, за умови дотримання цієї угоди Том Круз мав виплатити 3,6 мільйона фунтів (десь 4,8 мільйона доларів) як «аліменти» їхній доньці Сурі та ще 3,8 мільйона фунтів (понад 5 мільйонів доларів) самій Холмс. Тож мовчати було заради чого.
 
Але днями термін п’ятирічної обітниці закінчився (Том Круз та Кеті Холмс розлучилися у 2012-му після шести років шлюбу), і актриса таки з’явилася на пляжі Малібу у супроводі зірки фільму «Джанго звільнений» Джеймі Фокса.
 
Хоча чутки про роман між акторами з’явилися ще у 2013-му, досі вони всіляко приховували свої стосунки і розповідали, що просто друзі, колеги і сусіди.
 
Тепер же папараці зняли парочку, коли ті трималися за руки і обіймалися.
 
Що ж, Бог у поміч. Ще рік тому Кеті Холмс в інтерв’ю заявила, що вірить у кохання. Раптом, це воно? Бо з батьком своєї доньки навіть через п’ять років після розлучення Кеті практично не розмовляє. А була ж любов!