Суд арештував майно директора львівського військового лісокомбінату

09.08.2017
Слідчий суддя Галицького районного суду наклав арешт на нежитлове приміщення молочно-товарного комплексу, що належить директору «Львівського військового лісокомбінату» Вадиму Сідоркову.
 
Арешт накладено в рамках кримінального провадження, згідно з яким Сідорков підозрюється в розтраті грошових коштів підприємства у великих розмірах та службовому підробленні.
 
Суд наклав арешт на приміщення комплексу загальною площею 8918,19 кв. м, що в місті Ямпіль Вінницької області.
 
Згідно з реєстром нерухомості, Вадиму Сідоркову з 2010 року належить лише частина цього приміщення — 9/25, тобто 3210,5 кв. м.
 
Водночас у його е-декларації за 2016 рік це майно відсутнє. Вадим Сідорков вказав, що володіє ділянкою площею 1200 кв. м.
 
Решта майна належить його цивільній дружині — Тетяні Пан: дві ділянки, квартира у Києві та будівля в Ямполі.
 
Сідорков задекларував за 2016 рік майже 179 тис. грн. зарплати, 1,25 млн. грн. доходу від продажу нерухомого майна і ще 450 тис. грн. — від рухомого.
 
Також він показав, що має готівкою 187,4 тис. доларів, 107,5 тис. євро, 955 тис. грн.
 
Нагадаємо, 4 серпня Військова прокуратура Західного регіону повідомила, що завершила досудове розслідування в кримінальному провадженні за підозрою директора «Львівського військового лісокомбінату», який, зловживаючи своїм службовим становищем та діючи за попередньою змовою з керівником одного з суб’єктів господарювання, розтратив у 2015 році 220 тис. грн.
 
Ці кошти призначались для навантаження і перевезення пиляльного та заточувального верстатів, проведення підготовчих робіт з облаштування під них бетонної основи та проведення пусконалагоджувальних робіт.
 
Утім, як встановило слідство, вказані роботи насправді провів своїми силами та засобами Магерівський лісгосп — структурний підрозділ держпідприємства, і завершив їх тільки навесні 2016 року.