36-річна Періс Хілтон таки зібралася заміж — ЗМІ

11.07.2017
36-річна Періс Хілтон таки зібралася заміж — ЗМІ

Періс та Кріс.

Спадкоємиця готельної імперії Хілтон і відома світська левиця Періс Хілтон, звичайно, не Проня Прокопівна, але і вона у свої 36 досі не була одружена.
 
Хоча кавалерів, зважаючи на її красу і статки, міняла, як рукавички. Ще минулого року всі сподівалися, що її роман із швейцарським мільйонером Томасом Гроссом таки завершиться весіллям — подейкували, що Періс навіть устигла познайомитися з батьками нареченого й отримати їхнє благословення. Але — не склалося.
 
А невдовзі після того Хілтон помітили на одному з пляжів у Мексиці в компанії невідомого молодика.
 
Тож коли на свій день народження у лютому Періс виклала в Instagram фото в компанії 32-річного актора Кріса Зілки (справжнє ім’я — Крістофер Майкл Сеттлмайр) із написом «моя половинка», всі це сприйняли за чергову інтрижку.
 
Утім уже в травні Періс з’явилася з Крісом на червоній доріжці благодійного балу amfAR Gala, що проходив у рамках Каннського фестивалю. І не просто з’явилася, а продемонструвала на численні камери пристрасний поцілунок із коханим.
 
А не так давно західні таблоїди почали навперебій стверджувати, що Кріс зробив Періс пропозицію руки і серця, і вона відповіла згодою. І тепер пара готується до весілля.
 
«Періс впевнена, що з Крісом вона хоче прожити до кінця життя, і тепер вони планують своє довге і щасливе подружнє життя. Вони вже обговорили всі деталі торжества і навіть запланували народження дітей», — пише видання Hollywood Life. 
 
Періс та Кріс познайомились близько шести років тому, проте спочатку це була лише дружба. А згодом вона переросла у справжні взаємні почуття.
 
І якщо чутки не обманюють, то невдовзі ми станемо свідками іще однієї грандіозної весільної церемонії — можливо, навіть, грандіознішої за нещодавнє весілля сестри Кейт Міддлтон Піппи з Джеймсом Метьюзом чи весілля молодшої сестри самої Періс Ніккі з мільйонером Джеймсом Ротшильдом два роки тому. 
 
Сама Періс Хілтон з цього приводу поки мовчить. Але і не поспішає спростовувати цю новину. Так що, все може бути.