Затятий холостяк Квентін Тарантіно таки вирішив одружитися

05.07.2017
Затятий холостяк Квентін Тарантіно таки вирішив одружитися

Квентін Тарантіно та Даніела Пік.

Колись відомий американський кінорежисер і продюсер, батько фільмів «Кримінальне чтиво», «Убити Білла» та «Джанго вільний» Квентін Тарантіно, пояснюючи, чому він досі не одружений, порівняв свою роботу з підйомом на гору Еверест.
 
«Якщо ви сходите на гору Еверест, ви не робите нічого іншого. Усі ваші проблеми, всі мирські речі, сім’я, будь-що з цього — просто зникає. Я не кажу, що я ніколи не одружуся і не матиму дитини до 60 років. Але я зробив свій вибір: я йду сам по цій дорозі. Тому що це мій час. Це мій час, щоб робити фільми», — заявив він в одному з інтерв’ю.
 
В іншому ж він заявив, що хоче зняти десять фільмів — і піти на «пенсію».
 
Схоже, Тарантіно таки дотримається свого слова. Бо, маючи у своєму активі вісім стрічок, 54-річний режисер несподівано оголосив про свої заручини.
 
Обраницею Тарантіно стала 33-річна ізраїльська співачка та актриса Даніела Пік — донька відомого композитора Цвіки Піка, автора пісень Viva la Diva, з якою Дана Інтернешнл у 1998-му перемогла на «Євробаченні» і Hasta la vista, з якою дебютував на «Євробаченні» Олександр Пономарьов.
 
Даніела та Квентін по­знайомилися у 2009 році на прем’єрі фільму Тарантіно «Безславні виродки» в Ізраїлі.
 
І дуже швидко знайшли спільну мову — уже за два тижні красуня супроводжувала режисера на червоній доріжці в Лос-Анджелесі.
 
Однак за деякий час пара розійшлася — Тарантіно потрібно було долати свій Еверест.
 
Стосунки відновилися лише у 2016-му — і отримали несподіване продовження в одному з ре­сторанів Лос-Анджелеса у вигляді подарованої обручки.
 
Новину підтвердила сама Даніела. «Це правда. Ми ду­же щасливі і раді», — цитують наречену в ізраїльському випуску розважальних новин Pnai Plus. 
 
Про саму дату весілля поки що не повідомляється.
 
Можливо, воно відбудеться, коли Тарантіно таки зніме свої десять фільмів?