Ніколь Кідман стала «Жінкою року» за версією британського глянцю Glamour

09.06.2017
Ніколь Кідман стала «Жінкою року» за версією британського глянцю Glamour

Ніколь Кідман.

Для справжніх жінок вік — не завада. Що вкотре продемонструвала одна з найдорожчих актрис Голлівуду, оскароносна австралійка Ніколь Кідман.
 
За два тижні до свого 50-ліття на традиційній церемонії вручення премій британського журналу Glamour «Жінка року» вона отримала головну відзнаку, обійшовши Джеррі Холлівелл, Фелісіті Джонс, Софі Елліс-Бекстор та інших зірок. 
 
У своєму вітальному слові Ніколь зізналася, що з роками перед нею відкривається все більше перспектив.
 
«Через два тижні мені виповниться 50. І я ніколи не думала, що цей рік стане одним із найкращих у моєму житті. У 40 я думала, що в 50 уже буду на пенсії, але я хочу сказати всім: у 40 років усе починається, і в 50 усе починається», — зазначила вона.
 
Свою перемогу актриса присвятила 56-річній Софії Копполі, котра виборола головну режисерську нагороду на Каннському кінофестивалі.
 
Премії журналу Glamour також дісталися комедійній актрисі Шерон Хорган, зірці телесеріалу «Корона» Ванессі Кірбі, театральній актрисі Біллі Пайпер і телеведучій Еммі Вілліс.
 
Актриса Емі Полер отримала премію «Натхнення Galmour», співачку Дженіфер Хадсон назвали «Новатором», а відроджена група Bananarama стала іконою Gla­mour.
 
Спеціальну відзнаку «Вибір редактора» отримала модель Вінні Харлоу, яка, попри свою хворобу (у дівчини по всьому тілу, включно з обличчям, розкидані білі плями по шкірі), досягла великих успіхів у модельному бізнесі.
 
Чергові модельні перспективи відкриваються і перед Ніколь Кідман. Два місяці тому вона погодилася стати обличчям нової осінньо-зимової колекції відомої британської модельєрки Вікторії Бекхем.
 
І нинішнє визнання журналу Glamour підвищує ставки обох зірок.
 
Так що на пенсію Ніколь Кідман однозначно поспішати не варто.