Джордж Клуні уперше став батьком, і одразу — двійні

08.06.2017
Джордж Клуні уперше став батьком, і одразу — двійні

Амаль і Джордж.

Здається, ще зовсім недавно 56-річний актор Джордж Клуні був одним із найбажаніших наречених і водночас — одним із найзатятіших холостяків Голлівуду.
 
Після розлучення у 1993 році з першою дружиною Талією Балсам він затявся одружуватися і донедавна міцно тримав своє слово.
 
Хоча романтичних пригод харизматичному акторові не бракувало: його пасіями були знамениті красуні Рене Зеллвегер, Келлі Престон, Джулія Робертс, модель Сінді Кроуфорд.
 
Але брати на себе серйозні обов’язки Джордж Клуні не поспішав.
 
Усе перевернулося у 2013 році, коли голлівудський ловелас по­знайомився з адвокатом і громадською діячкою Амаль Аламуддін, яка прославилася гучними процесами, захищаючи в суді інтереси екс-Прем’єра України Юлії Тимошенко, засновника Wikileaks Джуліана Ассанжа та азербайджанської журналістки Хадіджи Ісмаїлової.
 
На перші залицяння Джорджа Клуні вона навіть не звернула уваги, чим, схоже, ще більше запалила актора.
 
Тож для багатьох стало сенсацією оголошення про заручини і майбутнє весілля, яке пара відгуляла у вересні 2014 року в романтичній Венеції. І не меншою сенсацією стала нещодавня новина про те, що Амаль і Джордж готуються вперше стати батьками.
 
І ось напружене очікування завершилося 6 червня народженням «королівської двійні».
 
«Сьогодні вранці Амаль і Джордж привітали появу Елли й Александра в їхньому житті. Елла, Александр і Амаль здорові, щасливі та прекрасно себе почувають», — поспішив повідомити представник Джорджа Клуні, додавши, що сам новоспечений 56-річний батько дещо перехвилювався, а тому кілька днів приходитиме до тями і просить не турбувати.
 
Що ж, іще до народження малюків, коли Джордж дізнався, що буде двійня, він в одному з інтерв’ю зазначив, що їхню родину чекає «велика пригода».
 
Хочеться сподіватися, що ця пригода буде щасливою для всіх її учасників.