Великі конспіратори: Ірина Шейк та Бредлі Купер два тижні приховували народження доньки

12.04.2017
Великі конспіратори: Ірина Шейк та Бредлі Купер два тижні приховували народження доньки

Ірина Шейк.

Хочете випробувати друзів — довірте їм свою таємницю.
 
Очевидно, що у відомої голлівудської парочки — моделі Ірини Шейк та зірки фільмів Бредлі Купера «Мій хлопець — псих» та «Афера по-американськи» — друзі таки справжні.
 
Бо за всю вагітність Ірини вони не лише і словом не прохопилися про те, кого ж чекає пара (а знали ж, бо не так давно Ірина та Бредлі, за американським звичаєм, влаштували вечірку на честь майбутньої появи на світ їхнього первістка), але навіть промовчали про сам факт народження дитини.
 
Цю таємницю і батькам, і друзям пари вдалося приховувати аж два тижні.
 
Доки Ірина та Бредлі не «засвітилися» з малечею на прогулянці в Веніс-Біч у Лос-Анджелесі.
 
Родина зайшла до кафе на морозиво, чим одразу привернула до себе увагу.
 
Після цього мовчати далі було нікуди, тож журналістам вдалося витягти з друзів інформацію, що відома модель стала мамою чарівної дівчинки, яку назвали Леа де Сейн Шейк Купер, і що «обоє батьків дуже схвильовані й відчувають благосло­віння небес», а тому навряд чи зупиняться на одному малюкові.
 
До речі, папараці розгледіли на безіменному пальці лівої руки Ірини обручку зі смарагдом, що породило чутки про можливе майбутнє весілля.
 
Відомо, що модель почала зустрічатися з Бредлі два роки тому, практично одразу після того, як розійшлася з відомим футболістом Кріштіану Роналду.
 
І народження малечі свідчить, що цей роман їй подобається набагато більше.