Канн чекає на Моніку

22.03.2017
Канн чекає на Моніку

Моніка Беллуччі.

Італійську актрису Моніку Белуччі обрали ведучою Каннського кінофестивалю, який цьогоріч відзачає своє 70-річчя. Найважливіший кінофорум Європи відбудеться з 17 по 28 травня, й Моніка вестиме ювілейні церемонії відкриття та закриття, повідомляє ANSA з посиланням на організаторів заходу. 
52-річна актриса неодноразово ставала гостею Канн. Вперше вона приїхала на фестиваль у 2000 році, щоб представити фільм «Під підозрою». І хоча стрічка нагороди там не отримала, адже її показували в позаконкурсній програмі, але схвальні відгуки критиків мала. А в 2006 році Моніка Белуччі й сама отримала право критикувати та хвалити — її запросили до складу журі кінофестивалю. Виходить, що Моніка в Каннi була і гостею, і членом журі, а тепер іще й ведучою стане. Водночас жодного разу зваблива італійка не була номінована на цю кінопремію. Побажаємо їй здолати цю сходинку та поставити на поличку своїх нагород іще й «Золоту пальмову гілку».  
Нагадаємо, що головою журі кінофестивалю в Каннi цього року стане іспанський режисер Педро Альмодовар, а сам фестиваль iз нагоди свого ювілею обіцяє порадувати прихильників кіно величезною кількістю цікавих прем’єр.