Світське життя Каті Осадчої

21.02.2017
Світське життя Каті Осадчої

Катя Осадча.

Катя Осадча, яка має здатність витягти найпотаємніші секрети з душі будь-якої зірки чи олігарха, таємниці особистого життя тримає за сімома замками. Тому на всі запитання щодо того, чому вона раптом почала носити вільне вбрання і звідкіля в неї з’явився кругленький животик, вона відповідала лише загадковою усмішкою. Втім, уважні користувачі її соцмереж давно вказували на дивовижну тотожність ялинки, біля якої сфотографувалися на Новий рік і Катя Осадча, і її колега по цеху телеведучих Юрій Горбунов, на те, що у них обох практично одночасно з’явилися обручки на безіменному пальці, і на ще багато дивних збігів, які траплялися на оприлюднених зірками фото. Та й серед їхніх друзів давно вже ходили чутки, що в Осадчої та Горбунова давно роман і що вони вже кілька місяців як живуть разом.
Саме друзі відкрили і ще одну велику таємницю Каті Осадчої. У суботу на сторінці ведучої в Instagram з’явився романтичний букетик зi скромним підписом «Мій сьогоднішній настрій». А сторінки інших зірок зарясніли вітаннями Каті з народженням сина — однією з перших радісну новину озвучила Руслана, за нею до вітального хору доєдналися Джамала, Ольга Сумська та інші зірки. Причому частота згадувань у цьому контексті Юрія Горбунова не викликає сумнівів, хто ж таки є щасливим татком малюка. І хоча дехто з друзів пари пізніше видалив зі сторінки свої вітання, радісну хвилю уже підхопили і фани, і журналісти.
Поки що і Осадча, і Горбунов утримуються від будь-яких коментарів на цю тему. Невідомо і те, як відреагував на появу братика 14-річний Ілля — старший син Осадчої від її першого шлюбу з народним депутатом Олегом Поліщуком.
Утім, це зараз не головне. Аби дитина була здорова.