Королівська двійня: мама Джорджа Клуні розсекретила стать майбутніх малюків

15.02.2017
Королівська двійня: мама Джорджа Клуні розсекретила стать майбутніх малюків

Клуні з дружиною Амаль.

Знаменитий голлівудський актор, подвійний володар «Оскара» Джордж Клуні так довго утримував статус затятого холостяка, що його шанувальники (а в першу чергу — його батьки) уже й надію втратили колись-таки дочекатися звістки про продовження роду.
 
Але після того, як у 2014 році Джордж у Венеції повів до вінця відомого адвоката Амаль Аламуддін (остання свого часу захищала екс-Прем’єра України Юлію Тимошенко, засновника Wikileaks Джуліана Ассанжа і азербайджанську журналістку Хадіжу Ісмаїлову), усі почали пильно стежити за фігурою молодої дружини.
 
Утім минуло більше двох років, доки пильні папараці звернули увагу на те, що в січні Амаль Клуні на одному з заходів з’явилася у надто вільній сукні, що приховує фігуру.
 
А днями ведуча шоу The Talk Джулі Чен відкрила великий секрет пари — вони чекають на двійню.
 
Пізніше цю ж новину підтвердив і близький друг Клуні, актор Метт Деймон. 
 
Не дивно, що репортери одразу ж узяли в облогу всіх рідних і близьких пари, щоб дізнатися більше подробиць.
 
І от мама актора Ніна Клуні проговорилася журналу US Magazine, що у сина буде «королівська двійня» — хлопчик і дівчинка.
 
Майбутня бабуся тут же пожартувала, що 55-річному Джорджу давно вже потрібно було подумати про спадкоємців, бо в цьому плані він безнадійно відстав від своєї сестри Аделі (племінникам Клуні вже 20 і 25 років).
 
Появу на світ «маленьких Клуні» очікують у червні. Схоже, малятам уже придумали й імена, от тільки цієї таємниці пані Ніна нікому не видала.
 
До речі, останнім часом побільшало інформації саме про народження двійнят.
 
Як уже писала «УМ», перед Новим роком сина і донечку лелека приніс відомій співачці Каті Бужинській, таку ж «королівську двійню» чекає і співачка Бейонсе.
 
А чом би й ні? Гарних людей має бути багато.