Завтра не настане

07.02.2017
Завтра не настане

Здавалося б, відомій австралійській співачці Кайлі Міноуг гріх скаржитися на долю. І вродлива, і популярна, і від залицяльників відбою немає. А от в особистому житті — як наврочив хтось. 
Співачка завжди мріяла про велике і світле кохання. Першим її великим захопленням став музикант рок-гурту INXS Майкл Хатченс, із яким Кайлі зустрічалася на початку своєї кар’єри. «Саме з ним я зробила вперше багато речей. Я ніколи не зустрічала нікого, схожого на нього, — це була велика любов і болісне розставання», — зізналася Міноуг в одному з інтерв’ю. Пара зустрічалася два роки, доки Майкл не попрощався з Кайлі по телефону, зізнавшись, що вибрав іншу, модель Хелену Крістенсен. Кайлі болісно переживала розрив, а в 1997 році Хатченса знайшли повішеним в одному з готелів Сіднея. 
Після цього співачка кинулася з головою в кар’єру, потім їй довелося пережити тривалу боротьбу з раком грудей, унаслідок чого пережила іще одну втрату — після численних хіміотерапій вона втратила можливість мати власних дітей. Аж тут, після 40 років, вона зустріла нове кохання — молодшого за неї на 19 років актора Джошуа Сасса. Роман між ними спалахнув у 2015 році на зйомках комедійного серіалу «Галавант», а вже за два місяці актор запропонував зірці стати його дружиною. 
Здавалося б, усе вже йшло до весілля, і Кайлі радо ділилася з усіма своїми весільними планами, зокрема, про те, що хоче взяти прізвище чоловіка, оскільки «кращого сценічного імені й не придумаєш». І раптом, як грім серед ясного неба, — звістка про те, що весілля скасовується і пара розлучається.
За інформацією таблоїда The Sun, причиною стала інтрига Джошуа з 34-річною іспанською акторкою Мартою Міланс, з якою актор познайомився минулого року на знімальному майданчику серіалу «Завтра не настане». Дізнавшись про це, Кайлі влаштувала коханому грандіозний скандал, а тоді вигнала його з дому. «Дякую всім за любов і розуміння саме зараз, коли я і Джош вирішили далі йти кожен власним шляхом», — написала зірка в «Інстаграм».
Тепер Кайлі буде ще важче знайти чоловіка, якому вона зможе беззастережно довіритися. А так хочеться вірити в кохання, велике і чисте!