Катя Бужинська та Димитер Стойчев під Новий рік чекають на двійню

15.12.2016
Катя Бужинська та Димитер Стойчев під Новий рік чекають на двійню

Катя Бужинська.

Кажуть, діти — дарунок Божий. Відома українська співачка Катя Бужинська колись зізнавалася, що давно мріяла про велику родину і не проти мати двійню.
 
А мрії, як відомо, мають здатність збуватися. І от, не встиг український бомонд обговорити два роки тому новину про те, що співачка вийшла заміж за болгарського бізнесмена Димитра Стойчева, як пішли чутки, що вона готується вдруге стати мамою.
 
І, як повідомив журнал Viva, чутки небезпідставні: під Новий рік Катя і Димитер очікують «королівську двійню» — хлопчика і дівчинку.
 
Ця новина застала Бужинську в розпал її гастролей — щойно завершився європейський благодійний тур «Українці в Європі» та масштабний міжнародний соціальний проект «Діти за мир в усьому світі», і вона вже почала планувати гастрольний тур Америкою.
 
Втім, як бути далі, питання навіть не стояло. «Гастролі в мене ще будуть, і не тільки в Америці. Але поки що я хочу присвятити себе дітям, особливо в перші місяці після народження», — зізналася вона.
 
До речі, крім концертної діяльності, Катя Бужинська є президентом благодійного фонду «Відродження Прикарпаття», а останні два роки як волонтер активно займалася соціальними проектами з допомоги дітям учасників АТО, внутрішнім переселенцям, дітям-сиротам, організації їхнього оздоровлення та відпочинку за кордоном.
 
На її рахунку також — більше 200 благодійних концертів, кошти від яких ішли на лікування хворих дітей. Але тепер сцена має зачекати.
 
Не менше від Каті появу малечі чекає і її дев’ятирічна донька Оленка від попереднього громадянського шлюбу з пластичним хірургом Володимиром Ростуновим.
 
Через завантажений графік співачки дівчинка більшість часу жила зі своєю бабусею, Катиною мамою. Тепер же вона сподівається, що мама не буде так часто їздити і в неї знайдеться більше часу і для неї. Бо якою б знаменитою не була жінка, а для дитини вона насамперед мама. 
 
До речі, цього року «королівську двійню» народила і зірка студії «95 квартал» Олена Кравець. А відома українська поетка Олеся Венгринович має двох чудових синів. Тенденція?