Ангел Джиджі

09.12.2016
Ангел Джиджі

Джиджі Хадід.

Що не кажіть, а краса не лише рятує світ, а й рухає рекламу. Саме тому до тижнів мод і всіляких рейтингів прикута увага не лише тих, хто професійно зайнятий в індустрії краси і моди, а й безпосередніх клієнтів цієї індустрії. Тож традиційна церемонія відзначення кращих із кращих The Fashion Awards 2016, яку щороку організовує Британська рада дизайнерів, зібрала в Лондоні в королівському Альберт-холі чимало зірок.
Усіх у першу чергу цікавило, хто приміряє на себе символічну корону най­вродливішої і найуспішнішої моделі. Цей титул дістався молодшій сестрі американської теледіви Кім Кардаш’ян, одному з «ангелів» бренду Victoria’s Secret Джиджі Хадід. У цій категорії вона обі­йшла своїх конкуренток Адво Абоа, власну сестру Беллу Хадід, а також Лінейсі Монтеро. Нагадаємо, що 21-річна модель також є обличчям декількох ліній Tom Ford, співпрацює з компанією Tommy Hilfiger та іншими.
Серед інших тріумфаторів премії були визнані Сімон Роша (найкращий дизайнер жіночого одягу), Крейг Грін (найкращий дизайнер чоловічого одягу) та Демна Гвасалія (найкращий дизайнер прет-а-порте). Головним дизайнером аксесуарів став креативний директор Gucci Алессандро Мікеле. Премію за видатні досягнення у фешн-індустрії отримав американський модельєр Ральф Лорен, а нагороду Ізабелли Блоу за творчість у галузі моди отримав фотограф Брюс Вебер.
Вручення British Fashion Awards проходить із 1989 року, і сьогодні ця премія вважається однією з найпрестижніших у цій галузі. Цьогоріч подію відвідали понад чотири тисячі гостей, серед яких Девід Бекхем, Наомі Кемпбелл, Кейт Мосс, Леді Гага, Том Форд і Сальма Хайєк та інші. Як кажуть: і на інших подивитися, і себе показати.