За професіоналізм влади: Х з’їзд Аграрної партії приурочили до її 20-річчя

06.12.2016
Черговий з’їзд Аграрної партії України приурочили до круглої дати — 20-річчя політичної діяльності. Що вдалося і з чим сьогодні доведеться мати справу аграрному політичному лобі?
 
«Україна дуже слабка. Ми не потрібні ні Сходу, ні Заходу. У нас буде дедалі менше справжніх союзників у світі, бо чужі проблеми мало кого цікавлять. У нас — війна, тотальна корупція, розбиті дороги, необґрунтовані, «космічні» тарифи. Злидні, що змушують народ економити на харчах. Щодня населення України зменшується на 400-450 людей. Близько 34 тисяч українців щороку виїжджають за кордон назавжди. Чому ми такі слабкі й бідні? Бо маємо владу, якій сильна Україна не потрібна», — вважає голова Аграрної партії Віталій Скоцик.

На цьому тлі, наголошує він, Аграрна партія є демократичною силою, здатною по-справжньому боротися з бідністю та корупцією, відстоювати справжнє самоврядування. Сьогодні вона зміцнилася, остаточно вийшла з галузевої ніші й стала представником інтересів усього українського народу. 
 
«У кадровій політиці ми поєднуємо молоду енергію і досвід фахівців, накопичений в Україні, а не позичений у іноземців. Аграрна партія зробила великий внесок у становлення сучасної економіки. Під час її перебування в парламенті наприкінці 1990-х було закладено базис аграрної і земельної реформ.

Завдяки рішенням, які розробили народні депутати-аграрії, Україна стала одним із лідерів світового аграрного ринку, де успішно конкурує зі США та ЄС. Однак затяжний період роботи непрофесійної влади поставив Україну на межу катастрофи. Насправді ж Україна з її ресурсами має входити до першої двадцятки країн за індексом людського розвитку, а середня зарплата громадян має бути на рівні трьох тисяч євро.

Але щоб добитися таких успіхів, потрібні професіонали у владі. Аграрна партія братиме участь у наступних парламентських виборах. Ми ведемо у владу професіоналів з усіх сфер, щоб зупинити падіння країни і відкрити для неї шлях розвитку. Ми повинні повернутися у Верховну Раду потужним представництвом, набравши не менш ніж 30 відсотків голосів», — прогнозує лідер Аграрної партії.