Врятувати фельдшера: працівнику «швидкої» потрібна швидка допомога

30.11.2016
У Черкаському районному центрі Монастирище Михайла Антонюка знають практично всі. Адже він фельдшер. Більше 30 років працював на швидкій допомозі, рятуючи людей. І пологи приймав, і утоплеників витягував iз того світу.
 
Тепер допомога потрібна йому самому. У чоловіка виявили онкозахворювання. Потрібні кошти на лікування. Щонайменше 120 тис. грн. Про це у «Фейсбуці» написала його донька — Ольга Приймак. 
 
«Допоможіть врятувати батька від раку! У Монастирищі та районі його знають як людину, котра завжди відгукнеться на прохання про допомогу. Але доля приготувала страшне випробування. Діагноз — високодиференці­йована аденокарцинома прямої кишки з одиничною метастазою в печінці», — пише у розпачі Ольга. 
 
За її словами, прогнози лікарів такі, що при правильному лікуванні можливо стабілізувати і значно продовжити життя батька. Але для цього слід провести довготривале та виснажливе лікування хіміотерапією, радіоопроміненням iз подальшими операціями.
 
«На жаль, наша родина не в змозі самостійно фінансово осилити таке лі­кування. Лише один сеанс хі­міотерапії коштує близько 11 000 грн., а їх потрібно більше шести. Окрім цього, попереду дві складні операції, кожна з яких коштуватиме понад 30 000 грн. Отже, на лікування загалом потрібно більше 120 000 грн.», — зазначає Ольга Приймак.
 
Вона каже, що родина буде вдячна за будь-яку посильну допомогу (номери карток у Приватбанку —  5168 7420 2328 8305 Антонюк Михайло Кирилович, 4731 2127 0067 3402 Приймак Ольга Михайлівна).