Кім Кардашьян кинула чоловіка в психіатричній клініці і втекла до мами

25.11.2016
Кім Кардашьян кинула чоловіка  в психіатричній клініці і втекла до мами

Кім Кардашьян - не подарунок.

Смуга невдач, яка переслідує відому американську теледіву і світську левицю Кім Кардашьян, схоже, дещо затяглася. Після того як півтора місяця тому в Парижі її просто в номері під дулом пістолетів пограбували на 10 мільйонів доларів, зірка ніяк не могла позбутися депресії, повністю відмовившись від світського життя і соціальних мереж. І от, щойно вона вирішила знову вийти в люди, з’явившись на вечірку Angel Gaga, як довелося кардинально міняти плани — Кім отримала звістку, що її чоловіка репера Каньє Веста у кайданках доправили до медичного центру Рональда Рейгана при університеті Каліфорнії.
З’ясувалося, що депресія Кім позначилася і на Каньє, який останнім часом почав проявляти ознаки нервового зриву. За кілька годин до госпіталізації репер скасував 21 концерт у рамках свого туру, а на останньому, в Сакраменто, виконав усього три пісні, після яких виступив із промовою з критикою на адресу своїх колег по сцені Бейонсе і Джей Зі, американського радіомовлення і каналу MTV. А під час візиту до свого фітнес-тренера почав вести себе настільки неадекватно, що довелося викликати поліцію.
Утім візит Кім у клініку не стільки підтримав Каньє, скільки загострив і без того непрості стосунки подружжя. Бо через кілька годин зірка повернулася додому, зібрала речі й переїхала з дітьми з їхнього особняка в Бель Ейр до своєї матері Кріс Дженнер. Водночас репер так і лишився у клініці.
А дарма. Варто було б обом припинити обвинувачувати одне одного в неправильній поведінці, а забути про все і таки підлікувати нерви. Як казала героїня відомої радянської комедії: «Там і тебе вилікують, і мене вилікують».