Відомий американський глянець вручив у Голлівуді свою премію «Жінка року»

16.11.2016
Відомий американський глянець вручив у Голлівуді свою премію «Жінка року»

Кожен поважний глянець повинен мати свою премію, хоча б для того, щоб раз на рік збирати під своєю егідою зірок і потім мати поживу для пліток про те, хто у що вдягнувся і хто з ким прийшов.
 
От і популярний американський глянець Glamour минулого вечора вивів під приціл папараці голлівудських красунь та їхніх чоловіків.
 
Утiм першим була особлива увага, оскільки червона доріжка була простелена з нагоди вручення премії «Жінка року-2016».
 
І вручали її не тільки «за досягнення в трудовій діяльності», а й «за активну життєву позицію».
 
Так, зіркою року й одночасно «іконою стилю» стала багатодітна мама і співачка Гвен Стефані, гімнастка Сімона Байлз, яка у свої 19 завоювала 10 золотих медалей, iз них 5 — цього року, отримала титул «спортсменки року», модельєрку Міуччу Праду коронували «дизайнером року», модель sizeplus Ешлі Грем отримала нагороду за боротьбу за права жінок із зайвою вагою, а рок-музикант Боно — за свою благодійність. 
 
Список номінантів досить великий, тож обділених не було. А кому не дісталося нагороди, той просто скористався нагодою потусуватися під прицілом фотокамер і ще раз нагадати про своє існування.
 
Як актриса Ембер Херд, яка вперше вийшла на люди після скандального розлучення з Джонні Деппом.
 
Також на вечірку завітали співачка Демі Ловато, моделі Кара Делевінь, Кейтлін Дженнер, Шанель Іман та інші гламурні особи.
 
Зате тепер у «Гламура» та інших видань, які спеціалізуються на світській тематиці, є достатньо матеріалу, щоб обговорювати, хто і в чому прийшов і які модні тенденції нині в тренді. Для чого, власне, й існують подібні премії.