Тейлор Свіфт перерахувала мільйон доларів на допомогу постраждалим від повені в Луїзіані

18.10.2016
Тейлор Свіфт перерахувала мільйон доларів на допомогу постраждалим від повені в Луїзіані

Тейлор Свіфт.

Для американських зірок правилом гарного тону є бути не лише багатим чи талановитим, а й милосердним і чесним.
 
Тож коли в серпні відома кантрі-виконавиця Тейлор Свіфт пообіцяла віддати мільйон доларів на допомогу жертвам повені у штаті Луїзіана, ніхто практично не сумнівався, що так і буде. І не помилився: днями Тейлор виконала свою обіцянку, перерахувавши відповідну суму на рахунок чотирьох благодійних фондів, які опікуються постраждалими.
 
Нагадаємо, що на початку серпня цього року через зливи практично весь штат опинився під водою. В результаті масштабної трагедії 11 осіб загинуло, більше 4 тисяч будинків було зруйновано, 60 тисяч людей лишилися без даху над головою.
 
Очікується, що мільйон від Тейлор Свіфт піде на відновлення будинків та фінансову допомогу одиноким матерям.
 
Про своє рішення Тейлор оголосила в столиці Луїзіани, звідки стартував її новий тур під назвою «1989».
 
«Жителі Луїзіани дуже тепло приймали нас. Ми відчували себе як удома, і той факт, що людям довелося покинути свої будинки і залишитися без даху над головою, надзвичайно мене засмутив. Я закликаю всіх, хто може, протягнути руку допомоги постраждалим», — поділилася Свіфт своїми враженнями від зустрічей.
 
Кантрі-співачка виявилася не єдиною, хто відгукнувся на людське горе. Крім неї, щедрі пожертви зробили її колеги по сцені Елен ДеДженерес, Леді ґаґа та Бритні Спірс, для якої Луїзіана є рідним штатом.