Брюс невсемогутній: Джима Керрі звинувачують у смерті його коханої

13.10.2016
Брюс невсемогутній: Джима Керрі звинувачують у смерті його коханої

Бути зіркою — нелегке випробування. Бо сам статус передбачає, що в тебе закохуються і обожнюють. Як сказав де Сент Екзюпері, якщо ти когось приручив, то маєш нести за це відповідальність.
У таку халепу потрапив і відомий голлівудський комік Джим Керрі. Після того як він вирішив розійтися зі своєю подругою Катріоною Вайт, жінка не змогла цього пережити і наклала на себе руки, випивши смертельну дозу пігулок. А тепер родичі Катріни подали на Керрі до суду, звинувачуючи його в тому, що він сам і приніс їй ці пігулки.
Більше того, мама Катріони стверджує, що саме Джиммі довів її дочку до нервового зриву. «Як сім’я, ми хочемо, щоб світ знав правду про те, хто насправді такий Джим Керрі — людина, яка заражає вашу доньку трьома інфекціями, що передаються статевим шляхом, бреше при цьому, називає її жахливими словами, принижує, використовує дорогих юристів, щоб заткнути рот її рідним, а тоді підсовує їй нелегальні ліки»,— йдеться в заяві, поданій у суд Лос-Анджелеса. Кілька тижнів тому аналогічний позов на актора подав і чоловік Катріони Марк Бертон, з яким на момент смерті дівчина перебувала в офіційному шлюбі.
Джим Керрі всі звинувачення відкидає. Він називає всі ці заяви шантажем і намаганням скачати з нього побільше грошей. А скачувати є що — 54-річний Керрі є одним із найоплачуваніших акторів Голлівуду.
За словами зірки «Маски» і «Брюса всемогутнього», він і справді любив Катріону, з якою з різними інтервалами зустрічався з 2012 року. Він дуже переживає через її смерть, і, якби знав, що все так закінчиться, можливо, вчинив би інакше. На жаль, всемогутнім Джим Керрі був лише у фільмах. А життя буває далеким від кінематографічної вигадки.