Пташеня для янгола

11.10.2016
Пташеня  для янгола

Кендіс Свейнпол.

У відомого бренду жіночої білизни Victoria’s Secret — поповнення, до того ж подвійне. Не встигли «янголи» відсвяткувати народження донечки їхньої моделі Бехаті Прінслу та Адама Лівайна, як сорока на хвості принесла звістку про те, що ще один «янгол», 27-річна Кендіс Свейнпол, в одній із клінік Лос-Анжелеса народила первістка.
Батьком хлопчика, якого назвали Анеку (за однією з версій — це назва одного з різновидів папуг, яких у Бразилії не менше, ніж диких мавп), став бразильський манекенник Херман Ніколі. Пара познайомилася ще десять років тому під час кастингу в Парижі, і з того часу не розлучається. Тоді Кендіс було лише 17 років, а Херману — 20. Щоправда, до офіційного шлюбу справа так і не дійшла. Хоча все ще попереду: у серпні минулого року Херман таки заручився з коханою і тепер вони готуються до весілля. Втім, коли це станеться, ще не відомо — треба звикнутися з новим статусом, та й фігура після пологів має прийти до норми.
Цікаво, що Кендіс і Бехаті у Victoria’s Secret були найкращими подругами. Разом вони пішли і в декрет. А тепер разом будуть виховувати і дітей і щиро сподіваються, що Анеку та Дасті Роуз теж заприятелюють. 
Варто додати, що Кендіс Свейнпол входить до першої десятки найоплачуваніших моделей у світі. За підрахунками журналу Forbes, за минулий рік вона заробила 7 мильйонів доларів.