Бандитський Париж

04.10.2016
Бандитський Париж

Кім Кардашьян.

Для наших предків найбільшою образою і найстрашнішою лайкою була пропозиція поцілувати опонента в п’яту точку. Однак скандально відомого пранкера (майстра жорстких розіграшів) Віталія Седюка це прокляття не зупинило, а навпаки — підказало черговий крок для сумнівної слави.
 
Цього разу об’єктом його «розіграшу» стала зірка американських реаліті-шоу Кім Кардашьян, яка прибула до Парижа для участі у Тижні моди. Коли Кім вийшла з машини і рушила до залу, Седюк вискочив до неї із натовпу і привселюдно поцілував їй зад.

Попри те, що охорона Кардашьян зреагувала миттєво, десятки репортерів устигли зробити фото скандального поцілунку, який миттєво облетів інтернет. Задоволений своєю витівкою журналіст повідомив, що він таким чином протестував проти використання штучних імплантатів, які, на його думку, використовує Кім для надання своїм сідницям звабливої форми, і закликав членів клану Кардашьян популяризувати серед підлітків природну красу. У відповідь Кім заявила про намір подати на Седюка до суду, вимагаючи заборонити пранкеру взагалі наближатися до неї.
 
Така пересторога геть не зайва — два роки тому, також на тижні моди в Парижі, Седюк ледь не повалив Кардашьян на землю, коли та вийшла з машини. А минулого тижня жертвою пранкера стала близька подруга зірки супермодель Джіджі Хадід, яку Седюк атакував ззаду і несподівано підхопив на руки, за що дістав від моделі добрячого ляпаса. Також нападів Віталія Седюка зазнавали Ан­джеліна Джолі та Бред Пітт, Уїлл Сміта та інші зірки.
 
До речі, для Кім Кардашьян цей Тиждень моди в Парижі виявився взагалі фатальним. Після нападу пранкера її ще й пограбували просто в номері готелю. За підрахунками, невідомі в масках, погрожуючи зброєю, винесли з номера зірки прикрас та мобільних телефонів на суму 10 мільйонів доларів. Як кажуть: як не щастить — то по повній.