Принцеса і жебрак

30.08.2016
Принцеса і жебрак

Юнка з блакитним волоссям закохалася.

Кілька років тому всі запам’ятали Періс-Майкл Кетрін Джексон, дочку короля поп-музики Майкла Джексона, як дівчинку, що нестримно ридала над труною батька. А не так давно вона відсвяткувала 18-річчя, перетворившись на справжню красуню, і, схоже, зібралася одружуватися.
 
Обранцем поп-принцеси став скандальний рокер, барабанщик гурту Street Drum Corps Майкл Снодді, за яким закріпилася репутація ще того бешкетника.
 
Їхню першу зустріч теж не можна назвати романтичною — Періс і Майкл познайомилися в групі анонімних алкоголіків, де обидва проходили психологічну реабілітацію. Невдовзі вони зрозуміли, що зможуть впоратися зі своїми проблемами самостійно, і з того часу їх часто можна побачити разом.
 
Пару поєднали волелюбність і протест проти суспільних норм — останнім часом Періс демонструвала свій характер, всіляко експериментуючи із зовнішністю: проколола язик, зробила кілька десятків татуювань та  коротку зачіску, пофарбувала волосся у блакитний колір.
 
Як стало відомо, опікуни Періс (батьки Майкла Джексона) не в захваті від майбутнього зятя і сподіваються, що дівчина одумається.
 
Але родинні стосунки після смерті Джексона важко назвати духовно близькими: після спроби накласти на себе руки у 2013-му році  Періс деякий час навчалася у школі-інтернаті для важких підлітків, та й після виходу звідти її часто мучили депресії.
 
А свою маму, Дербі Роу, Періс узагалі внесла до чорного списку в усіх соцмережах і відмовляється з нею спілкуватися. 
 
Тож нині Снодді для неї — єдина рідна душа, яка її розуміє і сприймає такою, як вона є. А що ще потрібно для щастя. Тим більше, що після 18-річчя Періс отримала доступ до своєї частини спадку поп-короля. Тож, за словами друзів пари, дівчина мріє про той час, коли вона стане місіс Снодді. І нехай весь світ зачекає.