Ліки від депресії

29.07.2016
Ліки від депресії

Наталі Портман.

Якщо в житті проблеми — народіть дитину. І тоді у вас, їй-богу, не буде часу перейматися різними дурницями. Схоже, саме так вирішили зірка фільмів «Леон-кілер» та «Зоряні війни» Наталі Портман та її чоловік, хореограф Бенджамін Мільп’є.
 
Останньому не позаздриш: не так давно він втратив престижну роботу і перестав бути годувальником родини, що боляче вдарило по його самолюбству. Таблоїди розповідають, що він впав у депресію і почав зриватися на дружині. А після того, як почув, що за очі його називають «містер Портман», взагалі відмовився супрово­джувати її на зйомках.
 
І ось папараці підловили Наталі, яка зі старшим сином Алефом зайшла в місцеву піцерію. Незважаючи на досить вільну футболку актриси, не помітити її округлий животик було неможливо. Очевидно, що поповнення слід чекати десь під Новий рік.
 
Утім ні Наталі, ні її чоловік поки що цієї новини не коментують: чи то самі ще не знають, що з цим робити, чи бояться наврочити. У будь-якому випадку, на містера Мільп’є чекають чергові випробування на міцність. І як тут не згадати приказку: кого Бог любить, того ви­пробовує.
 
До речі, цього року в Голлівуді спостерігається справжній бебі-бум. На малечу чекають Міла Куніс, Блейк Лавлі та Меган Фокс. А Лів Тайлер днями народила донечку. Як і Енн Хетеуей, про що «УМ» свого часу вже повідомляла. Як кажуть — на щастя.