Геть з екрана!

27.07.2016
Не секрет, що багато телепрограм є постановними, із залученням сценаристів і непрофесійних акторів. Та й на різноманітних шоу потрібна публіка, яка за командою підігрує ведучим аплодисментами. Однак більшість продюсерів пильно стежать за тим, щоб актори кожного разу були різні.
А от 61-річний британець Пол Вайлдер зробив участь у шоу своїм хобі. За 28 років він примудрився з’явитися в ефірі понад 250 разів. Пол брав участь у 25 ігрових телешоу, знявся в епізодах 20 серіалів і взагалі робив усе, щоб потрапити в камеру. Він навіть двічі в одній програмі зіграв жертву, причому одного разу його зарізали, а іншого — застрелили. Підмітивши настирного «актора», продюсери категорично зборонили йому наближатися до знімального майданчика.
Утiм це не перша така заборона. Після попередніх відмов Пол просто змінив окуляри, зачіску і стиль одягу і знову прийшов на програму. «Спочатку я хотів стати професійним гравцем у телешоу. Першим у— Британії. Але виграв за цей час лише один раз — поїздку в Діснейленд 15 років тому. Зараз ходжу, бо це весело. Сусіди приходять дивитися. Всім смішно», — каже він. Сподівається пересидіти «немилість продюсерів» і цього разу. «Все одно охочих втрачати на це свій час небагато. А гості програм не можуть виступати перед порожнім залом», — переконаний затятий британець.