Індійський мачо

27.07.2016
Індійський мачо

Рохіт Кханделвал.

У часи мого дитинства чи не над кожним дівочим ліжком тодішнього Радянського Союзу висів портрет зірки індійського фільму «Танцівник диско» Мітхуна Чакроборті. Про нього вигадували сни, створювали фан-клуби і писали листи, мріяли якщо не зустріти, то знайти хлопця, хоч трохи на нього схожого.
Для сучасних підлітків (і не тільки) таким кумиром цілком може стати інший індійський актор і модель, 27-річний Рохіт Кханделвал, який днями став переможцем конкурсу «Містер світу», що відбувся у британському місті Саутпорт. Рохіту вдалося обійти 46 претендентів, показавши себе з найкращого боку в спортивних змаганнях, шоу талантів, показах мод та в спілкуванні з журналістами, і стати першим серед азіатів, хто отримав почесний титул «найбажанішого чоловіка».
Цікаво, що, як зізнався друг Кханделвала, фотограф Саян Сун Рой, в юності Рохіт нічим особливим не вирізнявся, але наполегливі тренування і робота над собою дали результат. Минулого року він отримав титул «Містер Індія», а цього року став усесвітнім секс-символом — на його фотоблог в Інстаграмі вже підписалося більше як 100 тисяч користувачів. Сам переможець заявив, що після тріумфу планує повернутися на батьківщину і продовжити зйомки в кіно та рекламі. 
Що ж, із новим титулом його ставки можуть різко піти вгору і, можливо, що в черговому індійському блок-бастері ми зможемо побачити цього красунчика. Судячи з усього, танцювати він уміє, а перемагати ворогів у Болівуді його навчать.