Порноактрису привітали із вступом на посаду прем’єр-міністра Великобританії

19.07.2016
Обрання прем’єр-міністром Великобританії Терези Мей несподіваним чином вплинуло на долю порноактриси, яка виявилася повною тезкою політика. У день, коли прем’єрка сіла у владне крісло, відома модель і актриса фільмів для дорослих Тереза Мей у своєму акаунті в мережі «Твіттер» несподівано за добу отримала кілька тисяч нових підписників. 
 
Люди вітали зірку порнофільмів із гучним призначенням. Їх не збентежила навіть велика кількість відвертих фото і пропозицій еротичних послуг, розміщених на її сторінці. Дехто навіть схвально заявив, що був би не проти мати такого очільника уряду в своїй країні. Акторці довелося публікувати спростування, зазначивши, що цей акаунт не є сторінкою прем’єр-міністра Великобританії Терези Мей.
 
Комізму ситуації додає те, що 59-річного британського політика Терезу Мей, лідера Консервативної партії, колишнього міністра внутрішніх та міністра у справах жінок і рівноправності, знають як дуже сувору і стриману жінку, яку порівнюють із самою Маргарет Тетчер. Цікаво, що б вона сказала, якби дізналася, з ким її переплутали?