Балерина Мелані Гемрік і Мік Джаггер чекають на дитину

19.07.2016
Балерина Мелані Гемрік і Мік Джаггер чекають на дитину

Мелані Гемрік.

Хто сказав, що старий кінь борозни не оре? Відомий британський рок-музикант Мік Джаггер у свої 72 знову готується стати батьком. Для його подруги, 29-річної балерини Мелані Гемрік, це буде перша дитина, тоді як у Джаггера є вже семеро дітей у віці від 17 до 45 років від чотирьох жінок. До того ж у старого Міка є п’ятеро внуків і навіть одна правнучка, яку 2014 року подарувала йому 21-річна онука Ассісі.
 
Узагалі, 2014-й для Міка Джаггера виявився знаковим. Крім правнучки він отримав ще й онука від мами Ассісі Джейд. А також познайомився з Мелані Гемрік. За словами друзів, ця зустріч допомогла Міку Джаггеру впоратися з депресією після смерті його коханої, фотомоделі та дизайнера Л’Рен Скотт.
 
Кого цього разу принесе рокеру лелека — наразі невідомо, як і те, коли очікувати цей сюрприз. Очікування малечі мало вплинуло на стосунки пари. Таблоїди повідомляють, що ця вагітність була незапланована, і пара не збирається жити разом: Гемрік має намір переїхати з Лондона до Лос-Анджелеса або у свій будинок у Коннектикуті, а рокер залишиться в Британії.
 
Утiм усе ще може змінитися. Попри волелюбний характер рокера, Мік Джаггер дуже любить дітей. Ще зовсім недавно, дізнавшись, що в його колеги по гурту 68-річного Ронні Вуда та його 38-річної дружини народилися двійнята-донечки, пообіцяв бавити малих, коли їм виповниться рік. Так чому б не побавити і власну дитину?